Serveis
Tailored form

Formació a mida

Formació superior i a mida per a empreses, professionals i centres docents.

Una de les nostres passions des de fa temps és transmetre el nostre coneixement per formar nous professionals del disseny d’interfícies gràfiques i millorar els processos de desenvolupament de les empreses perquè incorporin tècniques del Disseny centrat en l’usuari.

Formació per a empreses i professionals

Programem cursos a mida per als professionals de les empreses relacionats amb el disseny d’interfícies gràfiques, desenvolupament Front-End i gestió de projectes. Potenciem la capacitació específica de cada professional i ajudem a integrar tècniques de Disseny centrat en l’usuari en la metodologia pròpia de cada empresa de desenvolupament.

Els cursos es plantegen amb participació activa dels alumnes, combinant sessions entre les instal·lacions de l’empresa i el laboratori d’Interactius.

Els cursos són una bona eina per iniciar el procés real d’avaluació i/o millora d’una aplicació de l’empresa.

Formació acadèmica

Els professionals d’Interactius combinen les tasques professionals orientades a la definició, disseny, desenvolupament i avaluació d’aplicacions, amb la formació acadèmica de tècniques de Disseny centrat en l’usuari, interacció persona-ordinador, usabilitat, arquitectura de la informació, accessibilitat, disseny d’interacció, etc.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (EUG), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat de Lleida ja han confiat en nosaltres perquè participem activament en els cursos de Grau, Postgrau i Màsters del seu programa oficial.


Logo de Universitat Autònoma de Barcelona Logo de Escoles Universitaries Gimbernat Logo de Universitat Oberta de Catalunya Logo de Universitat de Lleida

Cursos

Àrees de coneixement

  • Accesibilitat
  • Arquitectura de la informació
  • Desenvolupament Frontend
  • Disseny centrat a l'usuari
  • Gestió de projectes TIC
  • SEO
  • Tècniques d'avaluació
  • Usabilitat
  • Wordpress

Utilitzem cookies per tal d'obtenir informació estadística i de idioma. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.